SportsProgress

Met deze site wil ik mensen informeren en motiveren. Ten eerste informeren om te laten zien wat mij beweegt en wat ik hier vervolgens mee doe. Ten tweede wil ik mensen motiveren om ook actie te ondernemen. Hoe lastig dat soms ook is of lijkt te zijn. Maar het pas echt jammer als je enkele jaren later zegt, had ik maar zus of zo. Dus zit niet stil, laat je niet leiden door de tijd maar onderneem actie!

Mijn drijfveer is dat ik er van overtuigd ben dat mensen vanuit zichzelf tot veel meer in staat zijn dan dat ze zelf denken. Daarmee doen ze zichzelf te kort en indirect de hele maatschappij. Laat zien wie je bent, wat je kan en waar je voor staat. Neem anderen mee en bereik samen meer.

Zo ben ik vorig jaar betrokken geraakt bij de Alpe d'HuZes. Ik had er al wel eens naar gekeken... Maar toen een collega een uitnodiging stuurde per mail dacht ik als ik nu geen ja zeg dan komt er niets van terecht. En ik heb eigenlijk geen goede reden om nee te zeggen alleen allerlei excuses waarom het nu niet goed uitkomt.

Daar ben ik dus snel overeen gestapt door gewoon ja te zeggen. En de indruk die Alpe d'HuZes op mij heeft gemaakt in 2012 is onbeschrijfelijk. Allereerst natuurlijk de emotionele kant maar daarnaast ook de kracht die mensen hebben om samen een doel te bereiken.

Blijkbaar is alles mogelijk wanneer persoonlijke belangen buitenspel worden gezet. Vaak denken we een bijdrage te leveren aan een bepaald doel. Maar er spelen altijd meerdere belangen waardoor de uitkomst toch kan afwijken van het oorspronkelijke doel.

Met Alpe d'HuZes is het gelukt om één doel centraal te stellen:

 De strijd voor de overwinning op kanker

Motto: Opgeven is geen optie!

UA-37997503-1